No niin, mitäpä meille, kiitos kysymästä!

Poitsun korva todettiin terveeksi, siitä äiskä oli riemuissaan! Tulin kyllä niin iloiseksi, ettei tarvinnut mihinkään operatsuuneihin lähteä!

Kaikenlaista puuhaa on ollut. Matkustettiin muksujen ja mummun kanssa bussilla Hervantaan juhlistamaan siskon ekaa äitiyslomapäivää. Tunnin vain kesti bussimatkat ja oli mukava päivä. Siellä siskon masu kasvaa ja meillä kovasti odotellaan pikkutulokasta maailmaan!

Niin, ja tuona Hervanta-päivänä meille tuli miekkosen kanssa 11 vuotta siitä kun tavattiin. Se olis sitten kolmannes mun elämästä vietetty tuon häiskän kanssa. Mitä tästä vielä kehkeytyykään? ;)

Kaikkea on puuhattu. Saatiin taata ja I kylään. Itse käytiin äitillä kylässä, syötiin hernaria ja köyhiä ritareita sekä ulkoiltiin, varasin matkan Tallinnaan serkkuherkun kanssa, palloilin kaupungilla äitiyslomalaisen kanssa, juhlittiin veljen synttäreitä jälleen äidin luona herkutellen, käväisin kampaajalla, kavereita kyläili ja pidin vielä Colose-tuote-esittelynkin.

Ja mikä parasta, käväisin ulkomailla! Eli serkkuni kanssa otettiin matka Tallinnaan. Se oli kaksi vuorokautta täyttä reissailua. Maanantaiaamuna kahdeksalta istahdettiin bussiin ja jo kahdelta oltiin Tallinnassa. Laivamatkakin kun kesti vain pari tuntia, siinä sitä kerkesi vähän tsekkailla tax free-tarjontaa ja kuunnella laadukasta laulua karaokebaarissa:)

Tallinnassa me sitten kotiuduttiin kivaan hotelliimme ja suunnattiin nokat kohti Virukeskusta ja vanhaa kaupunkia. Kierreltiin ja kartoitettiin butiikkeja ja ravintoloita. Ja mehän ollaan serkun kanssa pahimman luokan kahvittelijoita! Niinpä tasaisin väliajoin pysähdyttiin kahville tai syömään. Maanantai-iltana syötiin Tallinnan vanhan kaupungin laidalla olevassa valkosipuliravintolassa, Balthasar nimisessä paikassa. Oli siis ihan huippua ruokaa, miljöö mahtava ja seura tietenkin vertaansa vailla. Tyypilliseen tapaan saatiin älyvapaa naurukohtaus siellä ravintolassa.

Löydettiin mukavat kevättakit ostoskeskuksesta ja löydettiin ihana teekauppa. Pientä tuliaistakin löydettiin, tosin mitään ihmeellistä ei Tallinnasta kyllä löydä. Mutta perinteisiä juttuja. Poika sai tuliaisiksi Viron lipun. Sitä nyt meillä huiskutellaan! Ruotsin lippu onkin jo heilunut jonkin aikaa, nyt on Viron vuoro!

Erikoinen juttu oli, kun mentiin hotellille ja pötköteltiin siellä, niin huomasin peilin kautta kun meidän huoneen ovi aukesi..ja meni sitten kiinni. Nousin ja menin katsomaan käytävään, eikä siellä näkynyt ketään.. Siis siivooja varmaan, mutta vähän kammotti ajatus, että joku on siellä ovella käynyt kurkkimassa. Olis se siivoojakin voinut jotain sanoa, kun avaa oven ja huoneessa on ihmisiä....

Illalla sitten mentiin hotellille mahat täynnä valkosipuliruokaa ja kaupasta haettiin vielä herkkuja. Sit juoruttiin ja katseltiin Suomen ykköskanavaa :)

Tallinna on kyllä kiva paikka. Voi lähteä ihan ulkomaille, nopeasti menee matkat ja sitten siellä kumminkin pärjää suomenkielelläkin. Kauppoja on muitakin kuin ne perinteiset, mitä Suomessakin. Sitten on ihana vanha kaupunki, jossa voi käydä ihanissa kahviloissa ja ravintoloissa. Tykkäsin kovasti! Ja muutenkin niin nautin, kun sain kaksi vuorokautta ihan itselleni. Kiitos jättisuuri kuuluu mummulle, joka hoiti muksuja ja miekkoselle, joka luopui pelivuorostaan, että mä pääsin reissuun. (Pelivuorosta ei hevillä luovuta...)

Tiistaina sitten keskityttiin olennaiseen, eli shoppailuun ja kahvitteluun ja syömiseen, mikä yllätys :) Aika kylmä ilma ulkona oli, mutta me siitä selvittiin. Illalla sitten taas laivalle, jossa tehtiin viime hetken ostoksia ja palloiltiin muuten vain. Bussi meidät sitten ajoi kotiin ja yöllä oltiin kotona. Ihanaa oli nähdä penskat (nukkuvina ;) ja mennä omaan petiin nukkumaan.

Reissu oli ihana ja niissä fiiliksissä on menty tämä viikko!

Ja palattiin sitten arkeen, poika on kuumeessa ja kurkku kipeänä, yskiikin ja maha on kipeä. Ollaan itse asiassa nyt lähdössä lääkäriin, joten päätän raporttini.