Nyt meidän pojalla on näin hieno kesäsiili:

1610257.jpg

Parku tuli parturissa ja musta kyllä tuntui, että parturi oli oikein tyytyväinen ratkaisuun, että vedetään koneella kesäsiili!:) Ettei tarvitse saksien kanssa klipsiä tuntikausia:) Ja surrur, hieno tuli. Näyttää kyllä ihan oudolta nyt, mutta on varmaan paljon kivempi näillä kuumilla ilmoilla kuin sellainen liehuletti. Ei tarvi shampoolla pestäkään näin lyhyttä tukkaa, sekin on kiva juttu!
Parturin jälkeen käytiin tsekkaan mummu, syötiin vähän jätskiä ja katseltiin kuinka hienosti remppa edistyy. Ja edistyyhän se, tapeettiakin oli jo ilmestynut pikkueteiseen. Aijai, miten tulee hieno eteinen ja köökki!
Sieltä sitten piti mennä pojan kanssa puistoon, mutta ajatuksissani kävelin ohi vain. Ajattelin siinä, että joskos naapurit lähtis pihalle. Ja telepatiaa, naapuri siinä justiinsa kasteli kukkia pihassaan ja puhui, että ovat lähdössä ulos. Ja ulos mentiin porukalla. Poika juoksi saman tien toisenkin naapurin ovelle, tässä naapurissa asuu pojan hoitokaveri, aika samanikäinen tyttö. Sitten ulkoiltiin, meidän poika ja tytöt. Muksut laski mäestä ja leikki, me akat juoruiltiin sen mitä touhuilta kyettiin. Oli tosi mukavaa!

Ja nyt, innotuksissani liitän vielä pari kuvaa:

polttarisankari mopedin kyydissä:
1610214.jpg

Ja meidän poika Nizzan tuliaispuvussa kesäisissä fiiliksissä:

1610211.jpg

Ja serkkunsa pyörän kimpussa:

1610209.jpg

Tässä siis pari kuvaa, ehkäpä innostun liittelemään lisääkin taas joskus!