Meidän poika se on ottanut oikein spurtin uusien taitojen opettelussa! Tänään kun pistin pojan olkkarin lattialle leikkimään, niin yhtäkkiä huomasin, että poika olikin noussut istumaan ihan itse!!!! On se jo jonkin aikaa istuskellut puoliksi kyljellään ja joskus kiskonut sängyssä itsensä istumaan tyynyä pitkin, mutta ekan kerran lattialla nousi niin, ettei mistään huonekalusta saanut tukea. Toisteli sitten päivän mittaan tätä uutta taitoaan!! On hän vaan jo iso poika!!

Muutenkin päivä meni kivasti. Kaveri viestitteli aamulla, että tehdäänkö leikkikenttätreffit heidän porukkansa kanssa (kaveri + kolme poikaa). Näin sovittiin. Sitten kuitenkin satoi aika reippaasti kun tulivat, joten vietettiin päivää sisällä. Heillä oli eväät mukana, pitivät piknikin sisätiloissa! Ehkä ensi kerralla päästään ulos piknikille!!:)

Toisen kaverin kanssa piti lähteä lenkille. Satoikin taas vettä, joten mentiinkin hänen talonsa alakertaan punttisalille. Kun vähän selkeni, niin mentiin kuitenkin vielä kävelylle. Ihan hyvä lenkki tehtiin vielä. Lenkin jälkeen lähdettiin vielä Sittariin ruokakaupoille yhdessä. Ostin pojalle söpön koppakuoriaisbodin!

Tässä se päivä noin menikin. Ja huomista odotellessa...