Ja taas mennään viikon keskivaiheita! Äkkiä kuluu nämä viikot! Poikakin täyttää ylihuomenna neljä kuukautta!!

Monet sitä pohtivat kun niin paljon puuhaan kaikkea Kallen kanssa. Aika paljon kyllä puuhaankin, mutta on meillä ihan kotipäiviäkin. Niistä vaan ei viitsi paljon kirjoitella, kun mitään ei ole tehnyt. Nyt kirjoitan:

Maanantai oli kotipäivä. Rytöisissä kotihousuissa, tukka pystyssä könötin kotona pojan kanssa. No, käytiin me kuitenkin vaunuttelemassa. Vaunuteltiin läheiselle uimarannalle. Kun olimme tulossa jo kotiinpäin, törmäsin kahteen naapuriin. Toisella on 2,5 kk tyttö ja toinen on ihan viimeisillään raskaana. Jatkoin heidän kanssaan lenkkiä vielä aika pitkällekin. Tuli ulkoiltua oikein kunnolla. Onneksi silloin ei vielä ollut kovin kylmä. Muuten maanantai sujuikin sitten tosiaan kotioloissa öllötellen möllötellen.

Tiistai olikin vastineeksi menopäivä. Kaverin kanssa rohkeasti topattiin vauvat ja mentiin vauvajumpalle. Autolla mentiin, niin ei ihan hyytyneet nuo pienet ihmiset. Jumppa meni hyvin, poika pysyi hereillä:) Ohjaaja kyseli millaista jumppaa jatkossa halutaan. Melkein kaikki jumppaajat halusivat ihan tuollaista humputtelua vaan, ei mitään hikijumppaa. Vähän vatsalihaksia yms. mutta pääosin loruilua ja lauleskelua. Pidetään hikijumpat vaan aikuisille sitten erikseen. Hyvä niin!

Kaveri jäi tyttönsä kanssa meille sitten kylään ja saatiin vielä toinenkin kaveri tyttönsä kanssa kylään. Aikamoista touhua se olikin, yhdessä hetkessä kaikki (vauvat) huusivat yhtaikaa ja hetken päästä tuli hiljaista ja kaikki nukkuivat.Kun vauvat tosiaan nukahtivat ihme kyllä yhtaikaa kaikki, niin salamana keitettiin kahvit ja lötsähdettiin juoruilemaan ja herkuttelemaan suklaapiirakalla ja kekseillä:)

Illalla ex tempore saapuivat kylään kummit Urjalasta! Toivat mukanaan grillatun kanan ja salaattiainekset ja VIHDOSTA VIIMEIN minäkin sain maistaa tätä kuuluisaa persikkaSMOOTHIETA!! Olikin huippuhyvää!!! Ja salaatit myös!! Kummit leikitti urheasti kitisevää pikkupoikaamme! kiva kun kävivät! Onkohan tosiaan hampaita tulossa kun niin kitajaa poika... Pompsahtaisivat sitten jo mokomat esille, ettei toisen pienen tarvitsisi kärsiä kovin pitkään! (eikä vanhempien:)

Ulkona paukkuu 30 astetta pakkasta, joten KOTIPÄIVÄÄ vietetään!

Bubidibuu, guugeliguu vaan kaikille!!(Vauvakielellä=Hyvää viikon jatkoa!)