Niin sitä vaan kiireistä hätyytellään näiden raporttien pariin. Täytyypäs sitten alkaa kertailla viime aikojen tapahtumia...

Juhannus siis oli ja meni. Tänä vuonna vietettiinkin siis jussia tosi epäjussimaisesti. Miehen veljen perheen kanssa käänsimme Opelin ja Volvon nenät kohti maamme pääkaupunkia, eli kohteena Helsinki, Kallio. Siellä meidät otti avosylin vastaan upea luksushotelli (??) Cumulus. Siis todellisuudessa aika nahkeat huoneet oli ja Kallio muutenkin alueena "mielenkiintoinen". :) Juhannusaattona siis ajeltiin hotellille ja sännättiin melkeinpä heti Linnanmäelle. Pieni sateenropsaus saatiin niskaan, mutta ei se menoa haitannut. Pojan vanhempi serkkutyttö treffasi kaverinsa Lintsillä ja isommat likat menivät sitten kaikenlaisiin laitteisiin ja sitten pojalle ja samanikäiselle serkkutytölleen ostettiin ihan pienten ranneke. Ja enpä olis uskonut kuinka paljon poika tykkäsi laitteista. Mentiin sellaisiin kuppeihin ja sitten paras pojan mielestä oli hevosrata. Poika istui "ratsunsa" selässä ja minä takana. Matkustettiin sellainen rata ja se heppa silleen "laukkasi". Poika oli innoissaan ja ihan itki kun piti hepan selästä nousta. Vielä myöhemminkin muisteltiin sitä vekotinta, sanalla "heppa". Sitten mentiin sellaiseen maisemajunaan ja karuselliin. Isi räpsi kuvia ja äiti istui pojan kanssa kyydissä. Hyvä jako mun mielestä. Lintsi oli muutenkin kiva. Sinne pääsi ilmaiseksi sisään ja ei maksanut mitään aikuisen tulla lasten laitteisiin kyytiin mukaan. Kun taas Särkänniemessä maksaakos se nyt 8 € sisään ja sit ihan kaikkiin pientenkin laitteisiin aikuisilta oma lippunsa. Todellakin boikotoin koko Särkkää. Meen mieluummin Lintsille! Nih!

Saatiin kuitenkin sitten illalla vettä niskaamme oikein kunnolla. Kello olikin sen verran että lähdettiin hotellille.Yöllä sitten poika heräsi itkemään ja sitten huomattiin, että poika oli ihan kuuma. Aamulla saatiin kuumemittari resepsuunista ja saatiin annettua kuumelääkettä pojalle. Suunnattiin kuitenkin kaiken uhalla Korkeasaareen juhannuspäivänä. Poika siellä paljolti istui rattaissa ja nukkuikin sitten. Ehti kuitenkin nähdä eläimiä. Vähän säikkyi lumileopardia, ihmetteli riikinkukkoa, arokissaa (vai mikä lie se oli)... Sitten teki tarkoja huomioita.. vaikka tarha oli täynnä eläimiä, niin poika huomioi siellä tarhassa vain esineen "pumppa" eli pallo... Ja poika oppi matkimaan apinaa. Nyt kun kysyy esim. että mitä kissa sanoo, niin poika sanoo, että "uhu-uhu-uhu"...
Me aikuisetkin tykättiin katsoa eläimiä. Oikein oli mukava päivä. Syömiset vaan noissa molemmissa paikoissa oli aika touhua. Ja kallista syöminen myös oli. Mut kunhan nyt mahan täyteen sai, se oli pääasia.
Näin siis meni meidän juhannus. Pääkaupungissamme siis oli ihan kiva ilmat. Sadetta saatiin vain silloin aattoiltana kunnolla, muuten säästyttiin sateelta.

Sittenpä kun päästiin kotiin, pojan kuume hilautui yli 40 asteen ja vietiin sitten poika lääkäriin. Olin ihan varma korvatulehduksesta, mutta eipä sitä ollutkaan. Otettiin vielä tulehdusarvotkin, hiukan vain koholla. Mikä lie tauti sitten olikin. Kuume meni ohi. Eipä sitten tiedä mikä vaivasi. Ehkä se oli se vauvarokko. Onneksi kuitenkin ohi meni.

Colose-kokouskin oli tässä yksi päivä. Oli oikein mukavaa ja sain oikein palkinnon (kaikki sai) myynneistä. Tykkään kyllä edelleen kovasti noista tuotteista. Sopii mun hipiälle:)

Jeps, ja viime perjantaina vietettiin meidän tyttökerhon kanssa yhden jäsenen tupareita. Olivat muuttaneet rivarikolmioon Hervantaan ja olipas ihana asunto!! Olivat remppailleet ja laittaneet kämppää hienoksi. Oli jännästi kahdessa tasossa asunto. Sitä ihasteltiin ja sitten nautiskeltiin ihania salaatteja ja herkkuja. Ja tietty juoruttiin! Siitä sitten käväistiin kaupungillakin. Minä väsynyt matkaaja väsyin jo ekaan baariin ja livahdin kotiin unille. Kiitos kavereille seurasta ja onnea vielä I:lle uuteen kotiin!!!

Seuraavana päivänä oli miehen vuoro käydä humputtelemassa. Eipä tuo liian usein käy, joten vein oikein perille saakka miehen, että lähti varmasti:) Siitä ajelin kaverin luona käymään. olivat nikkaroineet talkooväellä uuden terassin niin hienosti rempatun kämppänsä pihaan. Sitä ihasteltiin ja vähän juoruiltiinkin siinä. Sitten ajelin naapurille vielä kylään ja siitä sitten kotiin nukkumaan.

Ai niin, ollaan käyty nyt muutamia kämppiä katsomassa. Ei sopivia. Ei muuta kommentoitavaa. Kriteereitä ollaan nyt vähän mietitty uudelleen kun nuo jättilainat ei oikein innosta. Astetta pienempään joudutaan varmaan muuttamaan kuin mitä toive olisi. Saas nähdä.

Sitten pojan hoitopaikkakin meni heinäkuuksi kiinni. Yksi viikko oli sellainen, ettei ollut hoitajaa, joten armas äitini hyppäsi jälleen kehiin ja hoiti niin mallikkaasti poikaa koko tämän viikon! Taisi olla molemmilla niin kiva viikko, kaikkea kivaa puuhasivat. Mm. kävivät torilla, Sorsapuistossa, katsomassa junia, kirjastossa... mitä kaikkea. Suuret jättikiitokset mummulle!!! Tämä vielä muistetaan!:)

Ja vähän olen jopa ryhdistäytynyt. Olen yrittänyt vähän lenkkeillä enemmän ja eilen jopa pyöräilin töihin. Kotiin ajoin Pyynikin kautta ja olin ihan kuollut kun pääsin kotiin, aikamoisia ylämäkiä nimittäin on tuo reitti täynnä. Mutta hieno maisemareitti se kyllä on!

Poika syytää koko ajan enemmän sanoja suustaan: melkein kaikki nimet tulee hienosti, sitten muitakin uusia sanoja tulee: auto, muui (moi), he heii (heihei), mummu, hikka, huppu, hattu, pomppa (pallo), mainii (painitaan), pupu, kissa, miuu, heppa, napa..jnejne.

ja pottaan ollaan saatu tuotoksia jo useampaan otteeseen. Onpa niitä tuotoksia sitten tullut muuallekin, esim. terassillekin.

Vessassa touhuaminen on pojan mielestä mukavaa. Käsisuihkulla on mukava lorotella vettä ympäriinsä, pönttöön on huikeata heittää kaikenlaista, saippuaa on hauska levitellä, vaikka lattialle, vessaharjalla voi hyvinkin sohia kaikenlaista. Tänään poika oli mennyt kylppäriin ja ottanut TIETENKIN sen ainoan kampaajalta ostetun shampoon ja pursotellut siitä kylppärin lattialle aika läjät. Oli saanut sitten mummu yrittää saada edes osan pyyhittyä lattialta. Siellä on varmasti 15 purkkia.. miksi, oi miksi juuri se kallein, kysyn vain?! Ei vaankaan, ei se nyt niin kallis ollut, haisikin kummalle se shampoo...

Edelleen on kovin, kovin touhukas tuo meidän poika. Mutta jotenkin tuntuu, että oliskos vähän tullut jotain ajattelukykyä tai jotain sinne päin sinne pieneen pääkoppaseen. Jotain ehkä totteleekin (uhkailu, kiristys, lahjonta kaikessa muodossaan käytössä), ymmärtää tosi paljon asioita. Tosin on päiviä, jolloin ei muka ymmärrä juuri mitään.

Yhtenä päivänä visiteerattiin kaveria, joka hänkin oli muuttanut uuteen kotiin miehensä kanssa ja olivat ottaneet perheeseensä 4. kissan. Siellä oli siis neljä kissaa ja oli ne suloisia maukujia kaikki. Yksi oli ihan pentu. Poika sille kantoi kissanpipanoita ahkerasti nenän eteen ja katseli sitten kun pentu söi. Juteltiin kaverin kanssa kaikenlaista kivaa. Mukava visiitti olikin!

Huomenna meillä on sukujuhla äidin mökillä! Äidin puolen sukua tulee sinne ja meitä on vissiin 13 aikuista, viisi lasta ikähaarukalla 3 kk-5 v ja kolme koiraa sekä kissa. :) Että vilskettä riittänee!

Sunnuntaina mennään kummipojan ja siskonsa yhteissynttäreille!

Eli sanalla sanoen kiva viikonloppu tiedossa!

Töissä on ollut hiljaisempaa nyt. Olenkin kohta siivonnut koko meidän osaston. Ens viikolla sit täytynee keksiä taas jotain korvikepuuhaa lisäksi. Otin perjantain palkatonta, loma alkaa siis aikaisemmin. Nice!

Nyt nukkuun!