No niin, viikon kooste, keskiviikosta lähtien:

Keskiviikkona poikkeiltiin serkun luona Nokialla. Siellä oli toinenkin serkkuni jo lapsineen odottamassa. Touhuttiin ja kahviteltiin siinä, lapset 3,5 kk, 1,5 v ja 4,5 v. Kiva oli tällainen kokoontuminen! Pakotettiin talon isäntä opastamaan ja lainaamaan tietokonetta digikuvien tallentamiseen ja lähettämiseen "kehitettäväksi". Kiva ilta oli, niin kuin aina heidän kanssaan!

Torstaina poikkeiltiin kaverin kanssa lounaalla (poika hienosti kaukalossa mukana) ja kahvilla ja samalla poikkesin taas työpaikalla. Poika sai taas sylissäpitelijöitä. Täytyy kyllä sanoa, että kyllä tykkään tästä kotona olemisesta, toistaiseksi ei kaipausta töihin.

Perjantain kohokohta oli se, kun sain viimeisenkin rippeen karstasta pois pojan päästä! On niin hieno pikkupojan pää nyt, siisti! Pääsee hiuksetkin kasvamaan myös edestä, jottei näyttäisi K. Palanderilta:)

Lauantaina käytiin koko perheen voimin vaunuttelemassa kun oli niin hieno ilma. Iltapäivällä suuntasimme Pirkkalaan kaverin luo kylään. Kaveri on oikeastaan kummityttöni 29 v. Hän on miehensä kanssa rempannut kämppänsä tosi hienoksi, sitä ihan kadehtien aina ihastelen kun siellä käydään! Upea on! Ja taas oli vaikka mitä tämä kaverini laittanut pöytään! Miten aina keksiikin kaikkea laitettavaa ja jaksaa tehdä!? Siinä sitten syötiin ja kahviteltiin. Oli kiva nähdä kummityttöä taas!!!

Tänään pidin "home off" - päivän. Mies lähti pojan kanssa mummulaan ja minä suuntasin serkkuni kanssa elokuviin. Käytiin katsomassa se Holiday, joka oli aika ällöö, teennäistä hömppää. Ainoaa katsottavaa siinä oli mielestäni Jude Law ja sitten se papparainen, se käsikirjoittaja. No, ihan hyvä fiilis jäi kuitenkin elokuvasta, kun oli kerran hyväntahtoista hömppää. Sitten siirryimme Tivoliin syömään. Hyvät leivät olikin, taas kerran!

Kotona minua odotti nikkari-mieheni vauvan pinnasängyn kimpussa. Poika on jo niin iso, että on kasvanut Stokke-sängystään yli, siitä Mini-versiosta. Nyt on kunnon pinnis koottuna ja siellä poika nyt puhisee ja yrittää saada unta. On meillä vaan jo iso poika!!! Kohta 4 kk!!! Oli kuulemma automatkat kauheasti jutellut isille! Mitähän asiaa oli ollut??

Ensi viikolle on luvattu kovia pakkasia taas. Pitänee nakata Reinikainen pyörimään..:)

(Monen monta linkkiä tässä tekstissä, osasinkohan laittaa ne oikein..)