Tänään olikin jännä päivä! Ensimmäinen äidin ja pojan kahdenkeskinen kyläilyreissu takana!

Työpaikalla oli niin kyselty, että koska tulen vauvan kanssa, että pakko oli lähteä näyttämään poitsua! Ylpeänä esittelinkin sitten poikaa työkavereille, jotka tiiviinä naismuurina lähestyivät kaukaloa. Kyllä vaan naiset on yllättävän innostuneita vauvoista:) On se mukavaa kun muutkin on yhtä innostuneita tästä paketista kuin itsekin on! Työkaverit oli vielä muistaneet vauvelia Muumi-paketilla, johon kuului lautanen, muki ja pussilakanasetti. Kiva juttu! Työkavereiden kanssa jutustelin jonkin aikaa, se olikin tosi mukavaa pitkästä aikaa nähdä näitä tuttuja naamoja! Ja vauva käyttäytyi todella malliikkaasti..nukkui koko ajan. Sylivuoroja jo varailtiin, mutta kun pikkukaveri vain nukkui niin ei raaskittu sitten syliin nostella.

Jatkoin siitä sitten kaverille kylään! Olikin ihanat kahvit ja struudelit tarjolla. Kahvikin maistui niin hyvälle hyvässä seurassa! Ja vauva käyttäytyi edelleen niin kiltisti, antoi äidin juoruilla ja nukkui KOKO AJAN (söi kyllä välillä, huomio)! On siis nukkunut lahjakkaasti niin pitkään tänään, että mahtaako yöllä tulla unta ollenkaan. Saas nähdä!

Äiskä vähän jännäsi tätä ensimmäistä kyläilyä kahden ilman iskän tukea ja apua. Ja niin hienosti meni!

Jännitystä lisäsi aivan hirveä ajokeli. Tampereen keskusta oli aivan hirveä, ei ollut aura-autoa paljon näkynyt, sen sijaan hinausautoja kyllä ajeli pitkin poikin. Tosi hitaasti ajelin. Ja ajoi muutkin tosi rauhallisesti, törttöjä ei paljon näkynyt. Kiva niin!

Nyt väsyttää, aikamoinen äksönipäivä olikin!:)

ps. Keittistä ostettu, niin että taisto nuhaa vastaan voi alkaa! Ja se sipulijuttu kuuleman mukaan oikeasti toimii, vaikka kuulosti epäilyttävältä (Hannan vinkki), täytynee sitäkin testata!