No niin, toiset polttarit ovat ohi! Tiivistän lauantain tapahtumat näin:
Kokoonnuttiin Ylöjärven Urheilutalon pihaan odottamaan sankaria, joka pian hiihtikin upeassa neonvihreä-pinkissä hiihtoasussaan luoksemme. Vihreä peruukki hohti upeana! Siitä kuoharit nautittuamme sankari kiiti moottoripyörän kyydissä lenkkiä ja me läksimme Shellille odottelemaan. Shellillä nautittiin aamupalat, jotka hassusti olivat kaikilla täysin eri hintaiset vaikka samasta aamupalabuffetistä murkinat otettiin. Sankarin aamiainen oli 3 € kalliimpi kuin kaverin, vain, koska sankarilla oli kananmuna tarjottimella... no, ihmeellistä joo, aika kallis muna.
Siitä kiidettiin autoilla Tampereelle Finlaysonille Salsa Pasioniin, jossa tummahipiäinen miekkonen piti meille salsatunnin. Sankari sai päälleen mustan , hieman lyhennetyn mekon, tiukan tietenkin. Se salsa oli tosi kivaa, ajattelinkin, että pitäiskös mennä sinne tunneille kun se oli niin kivaa. Vaikkakin tämä tunti oli lähinnä polttariporukalle tarkoitettu ja sisälsi paljon hetkutusta ja ketkutusta ja sheikkaamista ym pepun pyörittelyä. Kivaa oli! Siitä istahdettiin hetkeksi terassille ja ajettiin pian Ylöjärvelle ratsastamaan. Sankari sai ratsastaa puoli tuntia, ravasi ja laukkasikin. Taisi jännittää aika lailla, mutta tykkäsi silti.
Siitä ajeltiin Ylöjärven markkinoille. Me muut lähdettiin tilaamaan ruokaa ja sankari pistettiin mankan ja mikrofoonin kanssa haastattelemaan ihmisiä. Sankari kyseli lähinnä miehiltä, että miten mies pidetään avioliitossa tyytyväisenä. Paljon tuli kommentteja. Lähinnä vastaukset oli ei saa pihdata, eikä naputtaa ja pitää tehdä hyvää ruokaa. Et sinänsä aika helppoa pitää mies tyytyväisenä:) Nainen voikin olla vaikeampi nakki:)
Toinen homma sankarilla oli se, että terassin edustalla ysärimusan tahtiin piti tanssia itselleen kaljarahat. Mä en itse kyllä oli suostunut, mutta sankari veti pisteet kotiin.Sai mukaansa tanssiin jonkun kaljahemmon, joka veti kanssa ihan täysillä biisit sankarin kanssa. Ja sankari sai melkein 20 euroa kasaan tanssillaan. Sankari oli tässä kohtaa puettu peliseuransa vanhaan verkka-asuun ja tietty tähän peruukkiin. Juotiin sitten drinksut terassilla ja pian jo ajeltiin saunatiloille Ylöjärven perukoille. Tosi ihanat saunatilat olikin. Saunottiin ja pistettiin pötyä pöytään. Saatiin sitten vielä vieraaksi "lelu"esittelijä. Häneltä sitten sai sankari tilata huomenlahjan miehelleen;) Sitten heiluttiin ja tanssittiin ja laulettiin ja pian sitten jo ajeltiin Ylöjärvellä järkättyyn tapahtumaan, jossa esiintyi AimoPamaus ja myös Jean S. Oli kovasti kivaa illalla, tanssittiin ja laulettiin ja hengailtiin vaan. Yöllä taaperrettiin sankarin luokse vielä syömään ja jäin sinne sitten yöksi.

Aamulla ihmeteltiin ja naurettiin eilisen juttuja ja sitten mies tulikin hakemaan minua pojan kanssa. Ja poika olikin ihan liikuttava, pillahti itkuun äidin sylissä ja oikein painoi pään ja halasi. Oliko ollut äitiä ikävä..Voi pientä ihanaa. Siinä sitten halittiin ja vietettiin tiukasti päivä yhdessä. Käytiin illalla vielä grillaamassa anoppilassa, miehen veljen perhekin tuli sinne. Oli oikein kivaa. Muksut leikki ja syötiin ja touhuttiin.

Poika jutustelee koko ajan enemmän, vaikka sanat onkin välillä ihan outoja. Tuo sana "paksta" toistuu. Myös sana "akita" tulee välillä. Aina kun moottoripyörä menee, poika sanoo jotain tällaista "mjomjomjomjom". "Isi" tulee usein, ja "äiti".
Tänään käytiin serkkuni luona kylässä. Täytti juuri 30 vee ja vietiin paketti ja kahviteltiin. Hienosti poika istui tuolilla ja joi pillimehua, söi palan pullaa ja välillä pyyhki naamaansa servettiin:) Välillä sitten riehui ja rellesti. Lopuksi kuitenkin vielä kätteli serkkuni ja sekun miehen:) Aika kohtelias nuori mies.

Nyt menen nukkumaan. Aika ihme juttu muuten, ollaan kaikki terveitä nyt. Pojalla olikin tuossa korvatulehdus, sai kuurin jälleen. Tällä kertaa käytin lastenlääkärillä. Ja ero oli se, että joka kerran kun ollaan käyty korvalääkärillä, lääkärit on alkaneet puhua putkituksesta, siis joka kerta. Mutta tämä lastenlääkäri sanoi, ettei sitä vielä tarvitse miettiä. No, kesä kuulemma usein katkaisee korvatulehdukset. Ja iän karttuminen myös. Joten elämme toivossa. Mutta otetaanko vedonlyönti, kauanko ollaan koko porukka terveinä?