Tänä viikonloppuna pidettiin meidän ompeluseuran syyskokous raikkaissa syysilmoissa Orivedellä mökillä. Ajelin lauantaina kaverin kanssa mökille vähän ennen muita. Mökki näytti ihanalta, äiti oli sen jättänyt niin sievään kuntoon että. Aluksi istahdettiin tekemään kokkaussuunnitelmaa ja sitten innokkaana laitettiin valmiiksi linssikeitto ja vuohenjuustosalaatti, sekä patongit pestolla ja viininlehtikääryleitä ja sellaisia säilykejuttuja. Kun kaikki kaverit ilmaantuivat paikalle avattiin ekana tietty kuohari ja sen jälkeen istuttiin pöytään, ulos kesäkeittiöön. Saatiinkin mökille tosi kivat ilmat, voitiin niin kesäisesti syödä ulkona. Siinä sitten syötiin ja juteltiin pitkät pätkät. Jälkkärille siirryttiin sisätiloihin. Nautittiin suklaakakkua ja kahvia ja siihen perään tietty nokan eteen karkkipurkki ja sipsit. Ja tätä karkki-sipsi-rataa jatkettiin myöhään yöhön.

Käytiin vähän rannassa kävelyllä ja sitten laitettiin sauna. Saunottiin oikein pitkän kaavan kautta. Varmaan viisi kertaa vilvoteltiin ja taas saunottiin, tuo mökin sauna on varmaan maan parhaimpiin lukeutuva sauna. Ja koko illan juoruiltiin ja naurettiin. Tunnelma oli oikein iloinen ja rento. Noin kahden aikaan yöllä todettiin, että tarvii varmaan mennä nukkumaankin. Järkättiin petit kaikille ja simahdettiin suht nopeasti.

Aamulla heräiltiin virkeinä (?) ja lipitettiin kahvia mukeittain. Jaksettiinpa vielä tehdä jonkinlainen kävelylenkkikin lähimaastoissa. Tosi mukavaa oli, kiitos kaikille osallistuneille! Ompeluseura kokoontuu seuraavan kerran marraskuun tienoilla vauvantuoksuisissa merkeissä!

Kotiin palauduin päivällä ja vastassa oli mahdottoman energinen pikkupakkaus. Käytiin katsomassa yhtä asuntoakin tässä lähellä. Se oli hieno, mutta on erittäin todennäköistä, että siihen tulee lähivuosina putkiremontti. Eli siis asunnon hintaan saisi lisätä aika roiman summan. No, mutta mietitään.

Nyt pikkupoitsu on nukahtamassa ja minä istahdan hetkeksi sohvalle karkkikipon viereen. Ettei tule vierotusoireita...

Ai niin, poika teki tänään reiän seinään eteisessä. Poika paukautti ovea, ja ovenkahvassa oleva kumisysteemi teki hienon reiän seinään. Kiva. Mitenkähän senkin paikkaisi. Tarvii varmaan tukkia se reikä ja maalata koko seinä. Kivaa...........Mitähän tästä vielä tulee.

Ensi viikon jänniä hetkiä odotellessa..