Poika sai kummeilta sortsit, sellaisen valkovihreäruskeat! Hienot! Laitoinpas ne päälle äsken vauvajumppaan! Mikäs siinä jumpatessa uusissa sortseissa!!:)

No, mutta aloitetaans vaikka toissapäivästä, eli sunnuntaista. Päivällä käytiin tekemässä kiva vaunulenkki isännän ja koiran kanssa! Oli mukavaa ulkoilla!
Illalla mummu saapui pojalle hoitajaksi ja me ajeltiin kavereiden tupareihin! Asuvat Ylöjärven perukoilla, ovat rakentaneet uuden UPEAN omakotitalon sinne! Arvasin, että muutun kateudesta vihreäksi kun näen sen, ja niinhän siinä kävi! Moderni, valoisa, avara, korkea ihana talo! Onnea vaan kavereille uuteen ihanaan kotiin! Kaffiteltiin ja istuttiin iltaa me vanhat koulukaverit miehineen. Mukava ilta, kiitos siitä!:) Mummulla ja pojallakin oli ilta sujunut hyvin!

Maanantaina pakkailtiin taas poika vaunuihin ja taas lenkkeiltiin!
Iltapäivällä tehtiin ratkaiseva askel, ja laitettiin hoitopöytä lipastoksi. Poika ei kuitenkaan enää pysynyt siinä aloillaan, kääntyi koko ajan mahalleen ja oli niin vaan kiinnostunut kaikesta ympärillä tapahtuvasta, joten vaipanvaihdot tapahtuu nyt muualla! Ja tuli ihanasti tilaa kun se hoitotaso ei törrötä siinä keskellä olkkaria enää. Siitä innostuneena laittelin tänään muutenkin huushollia niin, että tulee avarampaa. Pari cd-telinettä sai lähteä pölyä keräämästä. Katsotaan kuinka meidän uudet järjestelyt toimivat... No, taas pompsahdin asiasta kolmanteen.. Iltapäivällä sitten pyyhälsin tapaamaan kaveria, joka tuli Sveitsistä Suomeen pääsiäiseksi. Lähti tänään takaisin, joten eilinen olikin sitten viimeinen päivä kun kerettiin nähdä! Mentiin syömään ja juttelemaan, meitä oli sitten yhteensä neljä kaverusta siinä pälpättämässä! Juttua riitti ja oli tosi hauskaa! Kiva oli nähdä tätä kaveria, joka liian harvoin Suomeen tulee meitä katsomaan!!

Illalla vielä fiilisteltiin tätä uutta järjestystä meillä isännän kanssa, syötiin suklaata ja pohdittiin muutenkin asumista. Kyllä vaan pienessä asunnossa alkaa kummasti löytyä ideoita miten saa parhaiten systeemit toimimaan ja tilankäyttö alkaa olla jo ilmiömäistä!:)

Ja pojan ruokailusysteemeissä ollaan päästy hyvin jo voiton puolelle! Aluksi tuntui, että vain piltti kelpaa. Mun omatekemä sose sai aikaan itkua ja suun suipistelua vaan. Tänään meni melkein kaikki mun tekemä sose ja eilen meni kaikki puurokin! Pilttiä meni pari päivää sitten koko purkki! Suu aukeaa oikein upeasti ja sotkuakaan ei tulee nää lähellekään niin paljon kuin ennen!! Hyvä me!!!

Näihin tunnelmiin...