Taas on alkanut uusi viikko!
Viime viikko olikin sitten muuten kotona loikoilua vaan, paitsi lauantai. Lauantai alkoi aikaisin, poika herätti ja samalla miehen kännykkäkin piippasi, hiitille kutsu kävi! Mä kekkasin, että lähden mukaan. Ladattiin poika varusteineen mukaan ja siellä sitten Teivossa mä käpsyttelin vaunujen kanssa ja mies katsoi hiitin autosta... Poika nukkui onnellisena vaunuissa. Käytiin kuitenkin näyttämässä pojalle hevosia, vaan eipä tainnut mitään niistä ymmärtää. Saipa kuitenkin hepan hajua sieraimiinsa, tottuu siihen, hänestä kun tulee kuulemma hevosmies. Saas nähdä sanoo äippä. No, enivei, hepat juoksi kuulemma hyvin. Sepä on hyvä se.

Hiitiltä kun päästiin kotiin niin saatiin jo alkaa valmistautumaan illan pirskeisiin. Mummu tuli hoitamaan poikaa ja saapuikin ajoissa ottamaan vastaan ne miljoonat ohjeet, jotka olin lapulle kirjoittanut ja suullisestikin kävin vielä läpi. Luotan kyllä mummun osaamiseen, mutta silti haluaa vain kertoa ne miljoona asiaa, mistä poika tykkää ja mistä ei :) Mummu melkein hermostuu mun ohjeisiin :)
Mummu toi mukanaan Runebergin torttuja, ja söinkin vuoden ekan tortun ja oli aika hyvää! Kohta alkaa noita torttuja taas mennä, samoin kuin laskiaispullia.. ja niin kuin pitäis ihra saada vyötäröltä..

Kun mummu oli opastettu niin lähdettiin sitten ajelemaan juhlapaikalle. Siellä sankari odottelikin jo vieraita jännittyneenä;) Onnitteluiden jälkeen päästiin heti pitopöytään ja ruoat oli kyllä tosi hyviä!! Santsailtiin ja ruokailtiin oikein pitkään ja antaumuksella. Sen jälkeen meidän suvun miehet alkoivat soiton ja kyllä vaan soittivat taas hyvin. Suvun lapsitähtikin lauloi "äitien" laulun kun sitä yksi viehättävä rouva oli pyytänyt.:) Soittajia olivat serkkuni, setäni, isän setä ja isän serkku ja yksi suvun ulkopuolinen.
Seuraavassa välissä kahviteltiin ja sitten me kakrut pidettiin oma yllätysohjelmanumero. Olimme haalineet kuvia ympäri sukua ja pihistetty niitä isän omistakin varastoista. Näin saatiin koottua hieno kuvakavalkaadi isän elämästä 0-60 vuotta!!
Loppuilta menikin hauskasti juhlien. Miehet oli kuskeina ja me naiset näytettiin ne närhen munat ja mistä kana pissii ja mitä kaikkea ;) Siis juoruiltiin ja naurettiin, joku vähän tanssikin, jotkut ei ollenkaan:)
Yöllä sitten suht ajoissa ajeltiin kotiin ja heitettiin mummu kotiin myös. Hyvin oli ilta heillä mennyt, poika oli taas näyttänyt parastaan ja nukkunut ja jutustellut ja hymyillyt mummulle koko illan (vain yksi pieni kulmien kurtistus oli ilmennyt). Hyvä niin! Kiitos mummulle hoidosta!

Mutta että kiitos isälle kivoista juhlista! Hyvin onnistuneet pirskeet oli!

Sunnuntai menikin sitten kotosalla ollessa. Mies kun lähti pelaamaan sain kylään kaverini vuoden vanhan poikansa kanssa! Tämä kaverini on myös mieheni pelikaverin vaimo. Miehet saivat pelata ja me saatiin juoruilla. Olikin mukavaa nähdä kaveria ja tätä pikkumiestä, joka niin tyylikkäänä esiintyi kauluksissaan ja lieskafarkuissaan.

Tänään innokkaana olen siivoillut ja pessyt pyykkiä. Ulos ei viitsi pojan kanssa mennä kun on niin kylmä. Pistin petivaatteet kaikki ulos päiväksi, jos vaikka ne miljoona pölyötökkää olis kadonnut meiltäkin pedeistä!

Huomenna taas jumpataan vauvojen kanssa. Soiteltiin just kaverin kanssa, että mennään sitten kahville jumpan jälkeen. Mukavaa ohjelmaa siis tiedossa!