No niin, äitiyslomalla ollaan! Päivääkään enempää en olis töitä jaksanutkaan. Aamupäivät oli niin rankkoja ja illat olin niin väsynyt, että mitään ei jaksanut tehdä. Ehkä nyt sitten helpottaa.

Vaikkakin, perjantain, eli ekan äitiyslomapäivän kulutin kaupoissa. Ostin kaikenmaailman tykötarpeet. Apteekistakin ostin kaiken maailman rasvoista lähtien Cuplatonit ja magnesiumit yms. Ei tarvii heti lähteä osteleen mitään tissirasvoja. Sit ostelin tutteja, tuttipulloja, pari vara-Nannia...yms yms. Siis mitä nyt vauvan kanssa saattaa tarvita. Ja vitsit, että se shoppailu väsytti. Onneksi enää ei tarvii. Ja äitille kiitos avusta kauppareissulla!

Ensi viikolla on vuorossa valokuvien laitto, vauvanvaatteiden järkkäily, imetystyynyt ompelu ja pesu, sairaalakassin pakkaaminen, vaunujen "huolto"... et kyllä tässä hommaa vielä riittää. Niin, unohdin kodin siivouksen. Sen kyllä jätän viimeiseksi. Jos sitä ei kerkiä, niin ei haittaa:) On meillä sellaista perussiistiä aina, miehen ansiosta:)

 

Perjantaina saatiin kylään kummipoika perheineen. Kummipoika aloitti justiinsa koulun, hyvin on sujunut kuulemma! Oli niin iso koululaispoika jo, että! Muksut leikki ja touhusi innolla. Miehet laittoi uuden lampun meidän kattoon, nyt on valoa meidänkin olkkarissa. Kiva oli kyllä kun kävivät!

 

Tänään käytiin äitin kanssa teatterissa. Annettiin äitille lahjaksi teatteri kun hoiti poikaa kesällä sen 2,5 viikkoa! Käytiin katsomassa se Luolamies. Ja täytyy sanoa, että oli se taas hauska! Miehen kanssa käytiin silloin joskus katsomassa se Helsingissä, silloin siinä esiintyi Martti Suosalo. Nyt oli Riku Suokas. Ihan yhtä hyviä olivat molemmat "luolamiehet". Sai nauraa. Kaikkien pariskuntien kannattaa kyllä mennä se katsomaan, ymmärtää taas siippaansa hetken aikaa paremmin:)

Ennen teatteria käytiin Franklyssa salaatilla, maistettiin vähän kuohariakin.

Oikein oikein mukava ilta!

 

Huomenna on ristiäiset, meistä tulee pienen pojan kummeja. Nimi jo tiedetäänkin! Mulla on siinä toimituksessa tehtävänä raamatun lukemista. Oikein mukavaa päästä ristiäisiin ja erityisesti söpösen poitsun kummiksi!!!

 

Hei, kaikille kysymys! Olisko jollain tai tietääkö kukaan ketään, jolla olis sitteriä tai sellaista vauvan kantoreppua myynnissä?? Sitterillä ei niin kauhea väli, millainen se on, kunhan on vauvan kestävä. No, niitä nyt saa edullisesti kyllä ihan tavarataloissakin. Mut jos nyt jollain on komerossa sellainen turhanpanttina, niin voitais ostaa.

Se kantoreppu olis tosiaan kanssa toiveissa. Sais molemmat kädet käyttöön poitsun kanssa silleen. Ja sellainen olis kiva, millä voi kantaa aika pientäkin vauvaa jo. Eli jos jollain olis sellaista niin voitais ostaa!!!

 

Nyt meen lukeen kirjaa ja nukkuun. Väsyttää. Taas.