Ihanan syksyistä nyt! Vielä lehdet värikkäiksi, niin ja vielä kirpeämpää ilmaa, niin on ihana lenkkeillä. Vettä en kaipaa, enkä kuraa.

Eilen mietin ja pohdin, että mitäpä sitä tekisi tänään. Pistin pojan aamupäivällä vaunuihin ulos nukkumaan, kun on edelleen tukkoinen. Ulkona pystyy paremmin nukkumaan, vaikkakin nukkuu jonkinlaisissa pätkissä, kun ei ole kauheasti nukkunut vaunuissa. Jotenkin vaunuissa nukkuttaminen on jäänyt vähemmälle kun usein tuntuivat unet jäävän lyhyiksi. Joka tapauksessa nyt poika nukkuu tyytyväisenä kopassaan, vaatteilla vuorattuna! Aika kylmä ilma on, mutta onneksi vaatetta ja peittoa löytyy.

Päivällä sitten äitini soitteli ja lähdimme äidin luona käymään pojan kanssa. Poika sai taas nukkua ulkona ja me sitten se hetki kahviteltiin. Istuskelin äidin luona sen aikaa kun naapurini soitti. Oltiin naapurin kanssa sovittu, että lähdettäisiin lenkille. Naapuri sitten kyseli, että jos käveltäisiin Sokoselle, kun siellä oli lasten ulkohaalareita 40 prossan alella. Lähdettiin sinne kävelemään sitten, päästiin Pispalanharjulle asti kunnes alkoi sataa. Ei muuta kuin bussipysäkille ja bussilla loppumatka. Päästiin Sokokselle ja tsekattiin tarjoukset. Jotenkin usein noi tarjoukset on justiinsa sellaisia, että muutama haalari roikkuu rekissä ja omaa kokoa ei taatusti löydy. Näin tälläkin kertaa... Mutta kierreltiin sitten muuten vaan, ostin pojalle ilta/unilaulucd:n. Niin, ja äidille synttärilahjan. Ihania kaikkia kynttilöitä alkaa taas kaupat olla pullollaan. Mä niihin aina lankean.

Oikein mukava päivä oli vaikka aamupäivällä ajattelin, että onpa tulossa tylsä päivä! Samoin tämä päivä tuntuu tylsältä, ei mitään suunnitelmia. Mutta eipä haittaa, mukavaa on tämä oleskelukin kotosalla vain! Makaroonilaatikon väsäsin ja sitä söin, kahvitkin kerkesin juoda nopsaan kun ajattelin, että pian poika jo herää, mutta siellä se nyt vain nukkuu. Hyvä niin, nukkukoon pieni.

No niin, lakkaan jaarittelemasta. Heippa vaan kaikille! Niin, ja onnea paljon synttäri- ja nimpparisankareille tänä päivänä!!!