Täällä taas.

Meidän tytsy pitikin kääntymisen kanssa pitkän tauon, mutta alkoi viime viikolla uutterasti kääntyillä taas. Aina lattialla ollessaan kääntyy masulleen ja aika pitkänkin tovin siinä pää tomerasti pystyssä oleilee.. kunnes tulee harmitus. Se pää kun on vaan niin painava, ettei sitä oikein jaksa pitää pitkään ylhäällä. Nenä painuu patjaan ja harmitusitku alkaa. Mutta äiti ja isi pelastaa, joskus isovelikin. Käännämme beibin selälleen ja johan taas naurattaa. Kaksi sekuntia. Sitten taas mahalleen ja sama uudelleen. Mutta tärkeää se on harjoitella. :)

Vähän elättelin toiveita, että tytsy lähtisi vähän hitaammin liikkeelle kuin poika, mutta taitaa olla turha toive.

Iloinen tuo vauveli kovin on, hymyilee ja kiljahtelee villisti ilosta kun vain joku juttelee. Mukavaa on seurailla isoveljenkin puuhia, niitä riittää aamusta iltaan.

Isovelikin usein toteaa, että "ihana pikkusisko". Halauksia ja suukkoja jaellaan. On jotenkin oikein seesteinen aika nyt. Eilen käytiin neuvolassa, plussakäyrillä edelleen huidellaan. Kaikki on ihan hyvin, imetyskin sujuu kivasti.

Lauantaina käytiin Kyröskoskella katsomassa Tuttiritaria. Siellä se pomppi lavalla ja poika sitä kävi katsomassa. Huutelikin sille jotain. Siellä oli sitten myös temppurataa yms. Mukava tilaisuus. Kiva, kun oli Kyröskoskella, niin tuota porukkaa on vähän vähemmän. Tampereen tilaisuuksissa on aina niin paljon porukkaa, että ahdistaa.

Asuntoasiat ei sen ihmeemmin ole edistyneet. Aika montaa on käyty katsomassa, ja yhdestä tehtiin tarjouskin, mutta ei mennyt läpi. Toivotaan, että tässä keväällä löytyisi meillekin joku huusholli.

Näin siis oikein seesteistä menoa (no, ihan joka hetki ei ole niin seesteinen.....) täällä. Mites muilla?