Lomat on siis vietetty. Tehtiin seuraavia asioita:

* pakastettiin mansikoita

* juhlittiin tyttelin nimppareita samalla kun siskonpojan 3 kk juhlaa

* teetin noin 500 valokuvaa

* ostin uudet huiput lenkkarit joita on testattukin kesän aikana monet kerrat, mikä on hyvä juttu mun vyötäröni kannalta

* kyläiltiin Eurassa miehen sukulaistädin luona

* mökkeiltiin Orivedellä kaveriperheen kanssa

* pelättiin ukkosta ja paistettiin sadepäivän lättyjä

* kävin leffassa, katsomassa Bad teacher, sopivaa hömppää siis

* käytiin Viikinsaaressa ihan oman perheen kesken. Siellä uitiin ja leikittiin ja syötiin eväitä. Ihana lämmin päivä oli.

* grillailtiin mummulassa kerran jos toisenkin

* otettiin vastaan vieraita

* käytiin onnittelemassa sedän vaimoa, joka täytti 60 vuotta. Onnea vielä hänelle! :)

* kävin ihan aikuisseurassa Särkänniemessä humputtelemassa. Se oli hauskaa!

* kävin tarot-tulkinnassa. Oli hieno kokemus.

* vietettiin päivä Ikaalisissa mökillä taatan ja I:n kanssa, oli niin lämmin, lapset ui jättipaljon.

* Miekkonen vietti pari päivää Teivossa Kunkkuraveissa. Minä ja lapset karattiin mökille mumpsin kanssa lomailemaan.

Noin. Ja humpsis vaan loma oli ja meni. Jotain varmaan listasta unohtuikin, kirjoitelkaa niitä kommentteihin!

Loman jälkeen ollaankin sitten vaan totuteltu arkirytmeihin taas. Kesäteatterissa poikkesin serkun kanssa katsomaan yönäytöksenä Opettaja yllättää. Se olikin aika hauska! Ollaan myös juhlittu siskon haukkusen 9-vuotis synttäreitä ja sitten miehen veljentyttöjen synttäreitä!

Kaiken kaikkiaan kesä ja loma on olleet tosi kivaa aikaa. Ihan perheen kesken päästiin puuhaamaan oikein kuukauden ajan. Oli tosi mukavaa. Ja se mikä teki tästä lomasta tosi kivan oli se, ettei meillä ollut juurikaan tarkkoja aikatauluja eikä menoja. Tehtiin vähän mitä huvitti ja säiden mukaan matkailtiin. Se on ihan parasta ja siinä pystyy ihan rennosti reissaamaan kun ei ole muuta kuin tytön päiväunet joista pitää pitää kiinni.

Nyt on sitten kerhot alkamassa. Huomenna poitsu menee ekan kerran kerhoonsa, ryhmään Menninkäiset. Ollaan kyllä käyty siinä kerhopaikassa jo ennenkin perhekerhossa. On siis sama paikka ja samat ohjaajat. Onneksi. Ostin jo eväspullon ja Cars-eväsrasian kerhoa varten. Niistä on sitten kiva syödä eväitä. Kyllä varmaan tekee hyvää poitsulle tuo kerho, pääsee omanikäisien seuraan ja on ihan järjestettyä tekemistä. Muskari me jätettiin pois kun poika sitä vaan hoki, ettei sinne halua. Joka kerta kun siitä tuli puhetta niin närkästyi aivan, ettei sinne halua. Mitä mä sitten sinne poikaa raahaan kun ei edes halua mennä.. Odotellaan nyt mitä haluaa harrastaa jatkossa. Hiihtämistä poika kovasti odottelee, että pääsis laduille. Sellaiseen lassiloikka-urheilujuttuun ilmoitettiin poika kumminkin. Siinä on kerran viikossa, syyskuusta joulukuuhun aina eri urheilulaji, mitä saa kokeilla. Se on varmaan ihan hyvä juttu.

Syksy siis tulee. Saas nähdä mitä syksy tuo tullessaan.