Ollanpas palattu takaisin arkeen mekin, ajat sitten. Enkä ole yhtään jaksanut blogia päivittää. Teen sen sitten nyt, aika tiivistetysti.

Seuraavaa tapahtui loman aikana:
Käytiin arboretumissa kävelyllä miehen veljen perheen kanssa.
Käytiin Ideaparkissa shoppailemassa koko perheen voimin.
Kävin ihanassa hemmotteluhoidossa Tampereen kylpylässä.
Tehtiin lomareissu Ähtäriin, eläimiä katsomaan. Kierrettiin katsomassa eläimet, poikakin katseli niitä, joskin välillä jokin jänskä valonkatkaisija saattoi viedä voiton eläinten katselulta. Tai joku risu tai kivi kiinnostikin enemmän. Oltiin oikein hotelli Mesikämmenessä yötä. On vaan aika nahistunut hotelli ja palvelu tiskillä ankeaa. Mutta oli silti kiva lomareissu, oikein leppoisa. Takaisintulomatkalla poikettiin Tuurissa Keskisellä. Ei tosiaankaan mikään leppoisa paikka. Hirveä.

Lisää lomapuuhia: Askarreltiin tuleviin häihin kaikennäköistä, olin siis kaasona.
Kävin kasvohoidossa, ihana!
Vietiin poika ekaa kertaa elämässään uikkareissa uimarannalle. Ai että oli ihanan näköistä puuhaa. Sinisissä uikkareissaan se ihmetteli vettä, pian tottui ja sitten jo loiskutteli onnellisena rannalla. Oikein tykästyi rantaelämään. Nauraa kikatteli vedelle!
Saatiin kylään pojan kummisetä Ruotsista. Olikin kiva nähdä! Tervetuloa uudelleen pian kylään. Päästiin ajelulle kummisedän hienolla autollakin.
Käytiin serkun kanssa katsomassa Sami Hintsasta Viinikylässä. Oli se hyvä!Serkku on oikeassa!
Käytiin rannalla, mökkeiltiin, käytiin rannalla, käytiin rannalla... (tässä vaiheessa oli vielä kivoja ilmoja).
Ja sitten...



..töihin.


Kiva loma oli, tuntui yllättävän pitkältä, vaikka olikin vain kaksi viikkoa. Ja se oli juurikin kivaa, ettei ollut mitään ihmeempiä suunnitelmia, sai vain puuhata mitä mieleen juolahti. Oikeastaan elämäni paras kesäloma, voisi sanoa.

Nyt kesällä poika on oppinut ihan älyttömästi puhumaan! Tulee ihan lauseita jo, ja kaikki sanat se matkii, todellakin kaikki. Ne rumatkin. Kamalalta kuulostaa ruma sana tuon ikäisen suusta. Mistä lie kuullut... Selityksen makua ehkä, mutta meillä ei ihan hirveästi kiroilla. Ehkä sitten joskus tulee niin tunteella, että poika sen sanan nappaa ja toistelee. Eiköhän nuo sanat jää pois kun ei kovin kiinnitä huomiota näihin toisteluihin. Hope so!
Mutta suosittuja lauseita nyt on "isi ajaa ooppelia", "sataa", "tessi pelkää ukkosta", "atta imuroi", "paistaa", "iso auto"...Naapurin Sonjaa kutsutaan ystävällisesti nimellä "Sonta".

Yhtenä viikonloppuna käväistiin kavereiden luona Espoossa. Kaveri miehensä kanssa oli täyttänyt 30 v. molemmat ja juhlistivat näitä päiviä nyt kotipippaloiden muodossa. Tosi mukavaa oli käydä morjestaan, istuun iltaa ja jutteleen!

Niin, ja iso juttu olikin ne häät!!! Olin kaasona, naimisiin meni yksi ihan parhaista kavereista! oli tosi jännää touhuta se päivä, pukea morsianta, jännittää, liikuttua tietenkin, juontaa häissä, järkkäillä kaikkea ja tietty juhlia! Mulla oli kirkossa yksi tehtävä, ottaa morsiamen kimppu kun tulee alttarille. Olinkin niin liikuttunut, että toisen kaason täytyi tuuppia, että havahdun ottamaan ne kukat!
Morsian oli oikein rento morsian, ei ollenkaan sellainen kuin amerikkalaisissa ohjelmissa:) Sulhanen tietenkin rentona ja rempseänä! Tunnelma oli leppoisa ja saatiin juhlistaa oikein kunnolla yöhön saakka tätä uutta avioliittoa! Onnea vielä kaverit!!!

Miehen veljentytön 5 v. synttäritkin oli justiinsa. Kauheaa vauhtia vaan kasvavat nuo muksut! Juhlat oli hauskat, oli ongintaa ja kaikenlaista leikkiä! Päivänsankari pirteänä vauhdissa!

Töissä siis puurretaan ja edelleen viihdyn ihan hyvin. Sopimusta jatkettiin tammikuun loppuun. Mukavaa on ihan!

Tällaista menoa meillä. Ehkäpä yritän nyt ryhdistäytyä ja raportoida useammin kuin kerran kuussa!