No niin, nyt on poika saanut nimen ja liitetty kirkkoon sitten. Enpä taida täällä sitä paljastaa näin julkisesti, mutta perussuomalainen nimi on, eipä tarvitse tavailla kenellekään nimeään. Sukunimikin kun meillä on niin perussuomalainen niin näin on hyvä. Mä tykkään tavallisista nimistä, muokatkoon itse "hahmon" nimelleen!

Kastetilaisuus meni kivasti, poika käyttäytyi hienosti ja oli tietty äiskän ja iskän mielestä suloisin otus maan päällä. Varmaan kaikki muutkin ajattelee niin ;) Aika vilskettä ollut tämä päivä, viime yönkin valvoin pohtien ties mitä, olin aivan ylivirittynyt, päässä pyöri vaan esim. "montako kahvinjuojaa on porukassa" yms. Nyt onkin sitten ihan poikki olo.

Tilaisuus oli kuitenkin kiva ja meidän molempien perheet kun on rentoja ja välittömiä niin on mukavaa viettää näin aikaa. Kummityttökin sitten nähtiin samalla, hänkin käyttäytyi aivan loistavasti kirkossa ja oli söpönen nuppunen taas!

Miehen veljen esikoistyttö 3 v. jutteli siskoni kanssa kahvipöydän liepeillä jotenkin näin: Siskoni:"Hyviä pipareita, kukahan ne on tehnyt?" Tyttö: "Mä tiedän kyllä!!" Sisko: No kuka??!!" Tyttö: "No se pappi!"

Että aika monitoimipappi, leipoo piparit ja kastaa ja kaikki. Ne piparit oli sellaisia sinikuorrutettuja, ihan Citymarketista ostettuja, ei ollut pappi leiponut. Pappi oli sellainen todennäköisesti aika pian eläkkeelle jäävä, ennen ollut ekonomi ( no on tietty vieläkin, mutta myös nykyään pappi) ja pappina toiminut viimeiset 10 vuotta. Että näinkin voi ammatti muuttua vielä vanhempanakin. Ihan kiva pappi, hyvin kastoi meidän poitsun.

Nyt väsyttää ihan hirveästi! Suurkiitos kaikille osallistuneille! Ja lisäkiitokset juhlassa avustaneille!!!!Ei sitä yksin olisi pärjännyt!