No niin, täällä ollaan täydessä vauhdissa ihan soseessa!:) Perunaa menee, ja ollaan myös kokeiltu peruna-porkkanaakin. Hyvin menee pikkuannoksia noita jo..ja maitoa päälle! Poika oikein avaa suunsa hienosti kun lusikka lähestyy, eli siis on hokannut idean:)

Viime viikolla siis meillä lomailtiin, eli mies oli viime viikon isyyslomalla. On se vaan niin mukavaa kotona oleskelua kun ollaan koko porukalla. Oikein huomaa, että ei ole riitojakaan niin, kun molemmat saa nukkua paremmin. Vuorotellaan sitä kumpi herää yö/aamuyösyötölle ja muihinkin ähinöihin jos niitä tulee. Tämä viikko on miehellä talvilomaa, joten saadaan vielä touhuta päivät koko perheen voimin.

Viime keskiviikkona sain entisen koulukaverini kylään. Tuli tyttönsä kanssa visiitille, tyttönsä täyttää kohta 4 vuotta, olikin aivan tosi ihana, niin äitinsä näköinen rinsessa. Tämän koulukaverini kanssa tehtiin aikanaan päättötyö yhdessä. Se olikin aika homma se!

Torstaina lähdettiin perheenä kävelylle Pyynikin näkötornille. Juotiin munkkikahvit siellä terassilla (joo mulla on se herkkulakko - joskus käy vaan näin ;) ja köpöteltiin kotiin. Ihana kevätilma olikin! Ja koira kurainen, piti pestä se oikein!

Perjantaina meillä kävi pesukoneen korjaaja..koneemme nääs päästää vähän vettä lattialle. Ä-r-s-y-t-t-ä-v-ä-ä!! Joku laakeri siinä on rikki ja korjaajan mukaan huonoa tuuria et hajoaa. Kone on vasta nelisen vuotta vanha, eikä ollut mikään halpiskone. Kyllä tehdään surkeiksi koneet nykyään. No, kotivakuutus korvaa osan, mutta itse saamme pulittaa kuitenkin aika paljon rahaa, jotta saadaan kone kuntoon. Se on kuitenkin niin hyvä masiina, että halutaan korjauttaa se, uuteen yhtä kalliiseen ei tod. oo varaa ja mitään halpiskonetta ei haluta kun toi on niin hyvä muuten ollut.

Iltapäivällä aloin valmistautua illan bileitä varten! Entinen työkaverini täytti 30 vuotta ja sitä juhlistettiin sitten! Oli tosi mukava nähdä taas tätä porukkaa ja työkaverini olikin tehnyt superhyvät ruoat! Bileet oli hauskat! Niin, että kiitos vaan Inkku viimeisestä :)  Ja täytyihän meidän tietysti suorittaa rituaali, mitä ilman ei voi siirtyä  kohti  neljääkymppiä.. eli suuntasimme Killinkiin, jossa kaveri lauloi Oon kolmekymppinen ja mä ja  toinen työkaverini oltiin taustakuorona... Hauskaa oli! Vaikka joku ihme meissä suomalaisissa on kun kaikki ihmiset Killingissä lauloivat vain sellaisia synkistelybiisejä... "olen yksinäinen, elämä on kurjaa,  yksin vain iltaa istun... plaa plaa" Me sitten vetästiin vähän reippaampaa!:) Sieltä sitten jatkettiin vielä vähän joraileen ja lopulta kotiin. Ihan hauskaa oli!

Lauantaina sitten toivuin aika hyvin, johtuen varmaan vichylinjasta viimetunneilla.. Illalla saatiin serkku ja miehensä kylään. Serkun mies oli tehnyt sairaan hyvää pizzaa, toivat sitä mukanaan! Me tehtiin salaatti ja sitten mässättiin. Jälkkäriksi kipollinen irtiksiä ja suklaata, sekä saunan ja dvd:n (hullunhauska komedia..:) jälkeen vielä yösydännä kahviteltiin kera vadelmapiirakan. Hyvin tuli siis syötyä. Lauantai nyt periaatteessa on se herkkupäivä, mutta on se vähän kyseenalaista kun sitä on lipsunut varmaan joka päivä vähän johonkin hyvään. Nyt täytyy taas vähän kiristää otetta!!

Sunnuntaina mentiin anoppilaan lounaalle ja treffattiin siellä samalla mieheni veli perheineen. Eli tytöt 3,5 v. ja 0,5 v. Nuorempi on siis meidän kummityttö. Hienosti veteli jo sosetta vaan tämäkin tytsy! Isot vauvelit on jo meillä! Olipas kiva nähdä tämäkin lössi! Illemmalla poikettiin sitten äänestämään. Harmi, et mun ehdokas ei sitten mennyt läpi. No, yritetty on kuitenkin.

Tänään oli kotipäivä, paitsi, että kävin eläinlääkärissä meidän seropin kanssa. Tarkoitus oli rauhoitettuna poistaa hammaskivet, sitten pitäisi antaa rokotukset ja puristaa peppurauhaset... Se onkin tosi mukava eläinlääkäri, joka tuossa meidän lähellä ottaa vastaan. Juteltiin siinä ja koiramme rauhoitettiin samalla. Siihen kävi lattialle maata meidän hauva.. Sitten hän pääsi komeista hammaskivikököistään (jos nyt henkikin haisisi paremmalle:). Sai kuitenkin pitää kaikki hampaat, vaikkakin osa heilui (alhaalla edessä). Rokotukset ruikattiin, pepusta puristeltiin ja leikkasipa lääkäri vielä kynnetkin. Pelkäsin, että lasku olisi päätähuimaava, mutta eipä se ollut. Hauvelimme pääsi odotushuoneen sohvalle heräilemään vasta-aineen avulla.. vaan eipä jaksanut herätäkään niin helposti. Siinä puolisen tuntia odottelin eikä suurempaa merkkiä heräämisestä näkynyt niin eläinlääkäri antoi lisää vasta-ainetta ja johan meidänkin haukku heräsi. Olipas vähän tokkurainen, mutta lyhyen kotimatkan käveli hyvin kotiin. Illalla piti vähän ekstralelliä koiraa kun oli niin käsitelty raukkaa. Alkuun vähän ihmetteli takapäätään, että mitäs siellä on käyty sorkkimassa. Raasu..

Eipä tässä sen ihmeempää sitten olekaan ollut. Tällä viikolla on vähään vähemmän menoja, mikä on hyvä. Välillä tuntuu, että tulee viipotettua liikaa paikasta toiseen. Pitää pitää taukoa niin jaksaa taas...