Syksyn eka virus napattu meille! Ensin sairasti poika ja sitten heti perään tyttö. Kuumetta molemmilla, pojalla myös yskä, muttei nuhaa, tytöllä nuha, muttei yskää. Tyttö söikin monta päivää tosi huonosti ja yhden yön oikein kirkui ja raivosi.. vietiin sitten lääkäriin ja suutulehdus oli diagnoosi. Voi raukkaa. Joskus kun itsellä on yksikin afta suussa, niin on se vaan kipeä ja syöminen hankalaa. Saatika, että suu on täynnä rakkuloita. Onneksi tytteli kumminkin söi jukurttia ja leipääkin vähän, joi maitoa paljon. Kun joskus tämä sairaus vie lapsen ihan sairaalahoitoonkin. Onneksi syöminen on tyttelille niin mieluista puuhaa, että sairaanakin ruoka maistuu:) No, kerhot sitten unohdettiin viime viikolta, puuhattiin vain kotona. Lapset teki yhtenä päivänä hienon majan olkkariin. Kaikki tuolit ja viltit oli käytössä. Poika oikein sisustikin sen hienoksi. Siellä tietty syötiin eväitäkin. Kolme päivää majassa leikittiin, sitten se siivottiin pois. Mutta kyllä se oli tämän sairasajan pelastus. Poika ei malttanut yöllä nukkuakaan kun mietti vaan majaansa. :)

Pojan synttärit lähestyy! Ja viime keväästä saakka poika on puhunut Kauhujen kartanosta, siellä sitten synttärit täytyy järjestää. Yksi kaverini on perustanut Lasten juhlatalon (klik klik) ja siellä järjestetään näitä Kauhujen kartano-synttäreitä. Ideologiakin osuu ainakin minun ajatusmaailmaani hyvin ja muutenkin, täytyyhän sitä kaverin firmaa tukea ;) joten kauhusynttärit tulossa. Hämähäkkikutsuja on nyt askarreltu ja kammoasuja hankittu. Hämähäkkikakku suunnitteilla.. mitä vielä. Toivottavasti tulee hauskat juhlat. Juhlapaikalla on mahdollista tehdä nukketeatteria, diskoilla, leikkiä rekvisiitalla, mitä kaikkea. Saas nähdä. Kaveri ainakin on luova, joten voi odottaa hauskaa juhlaa.

Käytiin pojan kanssa elokuvissa, poika ihan ekaa kertaa elämässään pääsi elokuviin!! Naapurin pikkupoika äitinsä kanssa oli mukana. Käytiin ensin American Dinerissa hampurilaisilla, sitten vähän ostettiin namia ja popparia ja päästiin katsomaan Cars 2. Oli se aika jännittävä ja vauhdikas  elokuva, mutta ei se poikaa hirvittänyt. Hauska kokemus oli käydä lasten elokuvissa. Muistelen sitä, kun isä vei minut ja siskoni katsomaan (olikohan se nyt Hällään) Fievel matkalla Amerikkaan. Oli se jännittävää. Vähän on elokuvatkin muuttunut siitä, kaikenmaailman 3D-leffoja sun muita on tullut.

Ilmoitin itseni kehonhuolto-jumppaan naapurikoululle. Ihanaa päästä vähän jumpalle. Serkkuherkku lähti mukaan samalla jumpalle, joten jumppaaminen on nyt sitten varmaan aika kivaa! Poika pääsee Lassiloikkaan, eli siihen systeemiin, missä joka viikko koitetaan uutta urheilulajia. Tyttelille en nyt löytänyt harrastusta, joka olisi sopinut meidän aikatauluihin. Mutta en usko, että se häntä haittaa. Taitaa olla tyytyväinen tähän meidän perheen sekamelskaan. Nyt on alkanut tulla lisää kaikenlaisia sanoja taas.. mitähän.. ainakin "loppu", "täällä", "mummu".. voi voi, pitäis aina laittaa ylös kaikki heti, jos haluaisi paremmin näitä muistaa.

Kerho on alkanut sujumaan tosi hyvin! Hienosti poika sinne jää ja touhuilee ja askartelee siellä. Se on kiva.

Pari kuvaa loppuun:

Tässä maja ja eväiden syöjät.

 

Meille tulee nyt valtavasti tomaatteja. Tässä saalis ihan parin päivän ajalta!

Tällainen hassu siamilainen tomaatti kasvoi meidän tomskupenkissä myös:)