Näin sitä talven selkä ehkä alkaa piakkoin taittua ja saadaan kevättä rintoihin:) Sitä odotellaan, vaikka viikonlopuksi onkin luvattu räntäsadetta.

On ollut ihanan rauhallista menoa nyt hetken meillä. Täytyy pitää elämä aika kotikeskeisenä, kun pojalla on nyt vähän herkkisvaihe. On jäänyt itkemään kun on jäänyt hoitoon. Tänään poika loukkaantui kun jätin hoitoon. Antoi halit kyllä mutta ei suostunut ikkunasta heiluttamaan, käänsi vain mulle selän. On sitten haettu kotiin mahdollisimman pian ja ollaan oleskeltu kotosalla vain ilman mitään menoja. Se onkin mukavaa kun on ollut jotenkin niin stressaavaa tuon asuntoprojektin kanssa.

 

Niin, asuntoprojektista sen verran, että ostoasuntoa ei tosiaankaan ole löytynyt. Mitään meille sopivaa ei kertakaikkiaan ole tullut nyt myyntiin. Puhetta on kyllä kovasti ollut, että keväällä tulee paljon asuntoja myyntiin. Mutta eipä niitä kyllä kovin suurella ryminällä ole nettiin tai lehtiin pulpahdellut. No, ollaan nyt sitten menossa vuokralle. Tänään varasin yhden vuokrausfirman kautta meille kolmion ihan pojan hoitopaikan läheltä. Asustellaan sitten siellä kunnes löydetään ostoasunto. Ihan lempparialue tuo alue ei ole, mutta pysyypä pojan hoitopaikka lähellä.

Tai ihan varma juttu tuo ei vielä ole, täytyy käydä vielä tarkistamassa asunto paikan päällä ja funtsia vielä loppuun tämä juttu.

 

Töissä viihdyn edelleen hyvin, joskin päivät tuntuu pitkiltä välillä. Kesälomaakin kertyy nyt vain neljä päivää kun työnantaja vaihtui tammikuussa. Pidän kuitenkin palkatonta mahdollisimman paljon. Kesää odotellessa sitten.

 

No, enpäs keksi mitään kummoista muuta kirjoitettavaa enää. Jatkan sitten jaaritteluja kun jotain raportoitavaa on. Hyvää viikonloppua kaikille!