On kyllä kuuma!! Ikkunat on kaikki auki aamusta saakka. Onneksi meillä makkari pysyy suht viileänä, niin saa poika nukuttua edes jotenkin. Levotonta uni kyllä on, osin varmaan kuumuudesta, osin kaikesta muusta!

Eilen olin lähdössä kauppaan, olin saanut kaikki kamppeet kasaan, pojan valmiiksi ja sitten huomasin, että vaunut on iskän auton peräkontissa.. Ekana harmitti, en pääsisi kauppaan enkä vaunuttelemaan päivällä. Mutta sitten hokasin, että onpa hyvä, ei tarviikaan lähteä mihinkään. Mentiin sitten pojan kanssa sisäpihaan keinumaan ja ihmettelemään hiekkalaatikkoa. Se olikin pojan mielestä ihanaa. Joltain oli jäänyt hiekkaleluja ja niitäkin sitten ihmeteltiin. Kun oli hetki sotkettu hiekalla, mentiin meidän terassin eteen nurtsille viltille. Nappasin pojalta vaipankin pois ja sai sitten viilettää ilman housuja nurmikolla. Ei poika paljon viltillä pysynyt, viipotti heti maistamaan vastaleikattua nurmikkoa. Annoin maissinaksun, että pysyisi hetken aloillaan. Poika mässytti naksun limaiseksi ja aina "dippasi" naksua ruohonkorsiin. Oli sitten suussa naksua ja ruohoa, nam nam!!

Aikamme siinä puuhattiin ja sitten poika konttasi terassille ja kaatoi siellä koiran vesikupin ja istahti vesilätäkköön. Siinä vaiheessa "piknik" sitten päättyi ja mentiin sisälle.

Aikaisemmin päivällä saatiin mumski kylään, keskellä päivää! Oli ollut asioita hoidettavana ja ottanut vapaatunteja töistä. Minä kutsuin sitten lounaalle. Nautittiin siinä sitten kasvissosekeittoa ja päälle kakkukahvit. Olipas vaan ihanaa saada lounasvieras!!

Illalla kun iskä vihdoin saapui, lähdettiin iltakävelylle. Käveltiin yhden lähipuiston läpi. Siinä vieressä on pieni rutakko, ja siihen koira pääsi viilentelemään ja uiskentelemaan hetkeksi. Mukava iltakävely oli. Illat on kivoja kun ei ole niin mahdottoman kuuma.

Tänään aamulla poika nukkui niin pitkään, että äiti oli aivan onnellinen! Tehtiin aamutoimet ja kun poika meni ekoille päikyilleen niin äiskä pääsi ulos terassille juomaan aamukahvit ja lukemaan lehden. Ooh, päivän ihanin hetki.

Nyt poika heräsi, repii verhoja, verhot on puoliksi irronneet pidikkeistään, joten menenpäs pelastamaan verhot ja lähdetään kohta poitsun kanssa syömään. Niin, ja neuvolaan!! Oikein isiä ja äitiä jännittää, miten on taas poika kasvanut!