Keskiviikkoiltana siis käytiin kaverin kanssa shoppailemassa ja kahvittelemassa. Mukavaa oli, pari yöpukua tarttui vauvalle mukaan. Poika kasvaa niin huimaa vauhtia, että vaatteita saa alkaa ostelemaan taas.

Torstai olikin kotipäivä. Kävin oikein reippaalla kävelylenkillä, vaunujen ja koiran kanssa tietty. Tuli oikein hiki kun pidin hyvin vauhtia yllä. Täytynee alkaa taas joku liikuntaharrastus kun niin kiva olo tuli lenkin jälkeen. Loppuillan laittelin sitten noita valokuvia. Projekti on siis vieläkin kesken... plääh.

Perjantai oli kiva päivä. Äidin kanssa piti lähteä jo aamusta kymmenen jälkeen kaupungille. No, kun poikaa syöteltiin ja vaihdeltiin vaippaa ja muuta pakollista sisustussuunnitelmaa oli tehty, niin päästiin yhden aikaan lähtemään. Hienosti bussilla taas mentiin ja ekana olikin lounaan aika. Käytiin aivan ihanassa ranskalaisessa kuppilassa, jonka nimeä en muistanut edes katsoa. Se on siinä Aleksis Kiven kadulla lähellä Finlaysonia. Ihana kahvila, syötiin tosi hyvät toastit siinä ja höpöteltiin. Siitä jatkettiin matkaa vaatekauppoihin. Löysin vihdosta viimein itselleni villakangastakin Hildeniltä. Yllättäen takki on punainen. Se oli hieno, aivan mun tyylinen. Siihen tietty piti löytää pipo, kaulahuivi ja hanskat. Ne olivat yllättäen väriltään.. mustia:) Musta väri on ja pysyy mun henkisessä värikartassa! Kahviteltiinkin sitten Sokoksella. Sokos onkin hyvä paikka lasten kanssa käydä kahvittelemassa. Siellä palvelu pelaa maitopullojen lämmityksessä ja on tosi hyvä lastenhoitohuonekin. Poika sai jutustelua, maitoa ja kuivan vaipan ja sitten jatkettiin matkaa.

Äitikin löysi takin Hildeniltä, hän tosin jäi pohtimaan ostosta yön yli. Yö vahvisti sen, että takki kuuluu äidin vaatevalikoimaan ja näin uusi takki sai uuden kodin äidin päältä ja  komerosta! (tänään kuulin) Hieno takki, karvat kauluksessa ja hihoissa ja kaikkea:)
Mukava päivä kerrassaan tuo perjantai.

Tänään lauantaina tein pitkän kävelylenkin kaverin kanssa. Käveltiin oikein Villilään saakka, katseltiin hienoja uusia taloja Villilän neuvolan tienoolla. Kun sais noin 250 000 € jostain niin ehkä sellainen irtoaisi:)

Huomenna on tämän vuoden viimeinen päivä ja mua inhottaa se nyt jo. Joka paikassa on jo parina päivänä paukuteltu raketteja ja ties mitä papatteja. Meillä kun tuo koira pelkää niitä ihan kuollakseen niin tietää jo mitä huomisesta tulee. Koira ei uskalla edes pissalle mennä kun ruudin haju tunkee nenään ja paukut pamahtelee. Se on ihan säälittävä, tärisee ja vapisee jossain nurkassa silmät suurina.. raasu.

Mitäs lupauksia teillä lukuisilla lukijoilla on uudelle vuodelle? Mä en lupaa muuta, kuin että YRITÄN syödä vähemmän herkkuja ja liikkua enemmän.

Tämmöistä tähän hetkeen. Oikein iloista alkavaa vuotta kaikille!!!