Pakkasten vuoksi ollaan aika paljon oltu sisätiloissa. Se hyvä pakkasessa on, että ollaan saatu kaikki petivaatteet ja sohvatyynyt ja vaikka mitkä pihalle. Pölypunkit on kokeneet karmean kohtalon:) Jotain hyötyäkin siis paukkupakkasista.

Ja maisemat on tosi upeat. Plussaa on myös se, että koiran kanssa pääsee jäälle juoksemaan. Siis koira juoksee ja mä heitän keppiä. Meillä koira innostuu aivan älyttömästi kun pääsee jäälle, se tekee mahdottomia spurtteja ja muuttuu ihan pikkupennuksi, vaikka on jo 10-vuotias.

Mies tuossa vieressä leikittää poikaa ja poika hekottelee, se oikein kikatti äsken monta kertaa. Eipä ole paljon mitään hauskempaa ja ihanempaa kuin tuo nauru:):) Mies kutittelee ja poika nauraa:)

Eilen sain kaverin Espoosta kylään. Sain juuri siivottua ja laitettua huushollia kuntoon kun ovikello soi. Oli tosi kiva saada tämä hyvä kaveri kylään! Kahviteltiin ja lekoteltiin hetki, juteltiin kuulumiset vaikka kirjoittelemmekin sähköpostia lähes päivittäin. Paklailtiin ja puunailtiin siinä ja lähdettiin kaupungille. Kaupungilla treffattiin vielä yksi kaveri ja sitten lähdimme nälkäisinä etsimään kivaa ruokapaikkaa. Kävimme syömässä sellaisessa ravintolassa kuin Esperanza. Palvelu ja ruoka ei mahdottoman ihmeellistä ollut, mutta seura oli mitä parhainta! Hauskaa oli! Espoon kaveri on viime elokuun morsian, minä ja tämä toinen kaveri olimme kaasoina. Morsian halusi nyt kiittää kaasoja ja tarjota sapuskat! Kiitos siitä! Se oli kivasti ajateltu, vaikka kaasoina oleminen olikin hauska homma! Esperanzasta suuntasimme uuteen drinkkibaariin Las Palmasiin. Ihan kiva paikka oli, joskin aika pieni. Siitä siirryimme vielä Teerenpeliin. Kovasti oli asiaa kun juoruiltiin myöhään yöhön. Taksi kuljetti meidät kotiin. Matkan aikana saimme nauraa kun taksikuski oli todella outo, onneksi ei kuitenkaan tarvinnut yksin olla kyydissä.

Tänään poikkesimme kaupungille vielä kahville. Tapasimme vielä tämän toisen kaason miehenkin ja heidän HURMAAVAN puolivuotiaan poikansa, joka ihanasti karjahteli Sokosen kahviossa kaikille:)

Loppupäivä on sujunut oikein rennoissa merkeissä, valmistimme tortilloja ja kun tästä tämä uninen pikkupoika saadaan petiin niin aletaan katsoa mun lempileffaa Rita Hayworth-avain pakoon.

Rattoisaa lauantaita kaikille!