Sunnuntai sujui sunnuntain tapaan, ollessa ja oleskellessa.. vauvan tahtiin. Mukavaa oli se, että pääsin ensimmäisen kerran tällä viikolla ulkoilemaan. Koiran kanssa kierreltiin maastoja ja haisteltiin syksyn haisuja. Ihanaa oli. Aika pienet ilot meikäläisellä:)

Päästiin testaamaan jo vaippojen erojakin. Muumivaippa oli surkea, päästi pissat reunoilta. Liberot on olleet hyviä. Niitä sitten mies kävi hakemassa paketin kaupasta kun ei huvita olla vaatteita vaihtamassa koko ajan pikkumiehelle. Hokattiin myös, että niin paljon kuin meillä vaatetta onkin vauvalle, niin ne on tosi monet aivan liian isoja vielä.

Vauvan eno ja enon vaimo kävivät kylässä kaukaa pääkaupunkiseudulta saakka. Se olikin tosi mukavaa. Saivat näytteen sekä hiljaisesta että vähemmän hiljaisesta vauvasta. Myös mummu kävi tsekkaamassa vauvan tilanteen!

Eipä tässä sitten sen kummempaa touhua ole ollut. Huomenna tuleekin viikko täyteen pojalla! Pitäiskös juhlia:) Tuli mieleen, että viikko sitten ekat supistukset oli juuri tulleet. Alan nyt eläytyä sitten hetki hetkeltä viikon takaisiin tapahtumiin.. Oikein liikuttaa kun ajattelee poitsun syntymää, siitä on JO viikko!