Tänään jäin töistä suoraan äidin luo jätskille ja limpparille. Ihailin äidin tulevaa köökkiä ja eteistä ja hain koiran äidille hoitoon. Nappasin auton lainaan, ja ajelin länsi-Tampereelle Colose-kokoukseen, joka oli siis AIVAN KERTAKAIKKISEN MAHTAVA! Ensin ryhmänvetäjä esitteli UPEAN kenkäkaappinsa, siis niin HIENON.Se oli vanhan ajan kaappi, jossa selvän kenkäfriikin kokoelma:) Sitten seurasi yleistä touhua ja kahvittelua ja sitten vetäjä esitteli kesäkuun tuotteet ja tehtiin IHANA, HOITAVA kasvohoito. Pohdin taas, että mithän seuraavaksi tilaisi. Tykkään kovasti noista tuotteista, sopivat tähän lärvään niin USKOMATTOMAN HYVIN!
Juteltiin siinä kaikenlaista ja ryhmänvetäjä esitteli kotinsa ja minä vain huokailin ja kuolasin kun kaikki oli niin nättiä ja kodikasta. Mäkin tahdon tuollaisen kodin!

Aikamme rupateltiin ja sitten minä ajelin takaisin äidin luo, katseltiin vielä tapetteja ja listoja ja pälpätettiin ja sitten kävelin koiran kanssa kotiin. Ihana lämmin ilta oli. Mukava päivä!

ps. Muille tiedoksi, että ryhmänvetäjä sattui löytämään nämä sivut hakusanalla Colose, niin että täytyyhän  sitten hehkuttaa iltaa ja näitä tuotteita, jos vaikka ryhmänvetäjä vielä sattuu sivuille ;) Mutta IHAN OIKEASTIKIN tuotteet on mun mielestä hehkutettavia ja kyseinen koti myös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ai niin, käykääs täällä niin näette hienoja kuvia!